085-0605378

Dakdekker Bussum

Als u op zoek bent naar een zeer ervaren en gecertificeerd dakdekkersbedrijf  in Bussum, dan bent u bij Gekwalificeerde Dakdekkers aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar toonaangevend in de wereld van de dakdekkers en hebben dus zeer veel ervaring. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor leveren wij ten alle tijden werk af van de hoogste kwaliteit. Ondervindt u een dakprobleem in Bussum dan helpen we u graag. Indien nodig kunnen we zeer snel ter plaatse zijn ( bijvoorbeeld bij een daklekkage) en onze dakdekkers beschikken allemaal over veel ervaring en zijn daarnaast gecertificeerd!

Onze dakdekkers zijn allemaal vakkundig en hebben passie voor het dakdekkers beroep. De service die wij bieden is hoog. Wij staan voor ons werk en als er onverhoopt iets misgaat dan wordt dat snel en kundig rechtgezet. Dit maken wij praktisch nooit mee! Wij durven dan ook moeiteloos 10 garantie te bieden op al ons werk. Op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Bussum? Komt u dan vrijblijvend met ons in contact; wij zijn u graag en kundig van dienst!

blank

Bel voor uw dakdekker in Bussum

035-2340360

blank
blank

Ervaren dakdekkers

Bent u op zoek naar een dakdekker in Bussum dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Bussum kunnen we u van dienst zijn met ieder voorkomend dakprobleem. Of u nu op zoek bent naar een nieuw plat dak, een plat dak reparatie, een betrouwbare dakinspectie, snelle hulp omdat uw een daklekkage ontdekt heeft, een nokvorstrenovatie , een nieuwe schoorsteen/ schoorsteenrenovatie of een perfecte duurzame dakisolatie; wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Wij werken duurzaam en met 10 jaar garantie op ons werk. Onze kernwaarden zijn kwaliteit tegen een eerlijk tarief. Betrouwbare dakdekker in Bussum volledig gekwalificeerd en zeer ervaren. Ieder dakprobleem verhelpen wij tegen acceptabele kosten en wordt vergezeld door 10 jaar garantie. Komt u vrijblijvend met ons in contact!

blank
blank
blank
blank
blank

Contact

Kom in contact met Gekwalificeerde Dakdekkers!

Markerkant 13 nr.10 1314AN Almere

+31850605378 +31658915179

info@gekwalificeerde-dakdekkers.nl

    Bel mij terug

    Call Now Button
    blank
    Chat openen