085-0605378

Dakdekker Amstelveen

Als u op zoek bent naar een zeer ervaren en kundig dakdekkersbedrijf gevestigd in Amstelveen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar toonaangevend in de wereld van de dakdekkersbedrijven en hebben dus een schat aan ervaring. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen. Hierdoor leveren wij ten alle tijden werk af van de hoogste kwaliteit. Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker werkzaam in Amstelveen dan bent u bij ons dakdekkersbedrijf aan het juiste adres. 

Onze dakdekkers zijn allemaal gecertificeerd en hebben passie voor het dakdekkers vak. Het servicelevel dat wij bieden is zeer goed. Wij zijn klantvriendelijk en oplossingsgericht. Wij staan voor ons werk en als er onverhoopt iets misgaat dan wordt dat snel en kundig rechtgezet, al gebeurt dit praktisch nooit. Wij durven dan ook moeiteloos 10 garantie te bieden op al ons werk. Zoekt u een deskundige dakdekker in Amstelveen dan hoeft u niet verder te zoeken. Komt u vrijblijvend met ons in contact; wij zijn u graag van dienst!

blank

Bel voor uw dakdekker in Amstelveen

020-2101907

blank
blank

Ervaren dakdekkers

Bent u op zoek naar een dakdekker in Amstelveen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Amstelveen kunnen we u van dienst zijn met alle facetten van het dakdekkersvak. Of u nu op zoek bent naar een nieuw plat dak, een plat dak reparatie, een betrouwbare dakinspectie, snelle hulp omdat uw een daklekkage ontdekt heeft, een nokvorstrenovatie , een nieuwe schoorsteen of een perfecte duurzame dakisolatie; wij kunnen het allemaal voor u perfect realiseren. Wij werken duurzaam, alert en bieden 10 jaar garantie op ons werk. Onze kernwaarden zijn kwaliteit tegen een eerlijk tarief en altijd een hoge klantvriendelijkheid. Zoekt u een dakdekker in Amstelveen die gecertificeerd is, de juiste werkethiek ten dag legt en bovendien gecertificeerd is komt u dan geheel vrijblijvend met ons in contact!

blank
blank
blank
blank
blank

Contact

Kom in contact met Gekwalificeerde Dakdekkers!

Markerkant 13 nr.10 1314AN Almere

+31850605378 +31658915179

info@gekwalificeerde-dakdekkers.nl

    Bel mij terug

    Call Now Button
    blank
    Chat openen