085-0605378

Dakdekker Haarlem

Als u op zoek bent naar een zeer ervaren en zeer vakkundig dakdekkersbedrijf gevestigd in Haarlem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar toonaangevend in de wereld van de dakdekkers en hebben dus een ruime mate aan ervaring. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen. Hierdoor leveren wij ten alle tijden werk af van de hoogste kwaliteit. Door onze ervaring te koppelen aan actuele certificeringen en een goede werkethiek kunnen we altijd goed werk leveren tegen een eerlijk tarief. Duurzaam!

Onze dakdekkers zijn allemaal zeer ervaren en gecertificeerd, daarnaast beschikken zij over passie voor het dakdekkers beroep. Het servicelevel dat wij bieden is zeer bovengemiddeld. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan voor ons werk en als er onverhoopt iets misgaat dan wordt dat snel en kundig rechtgezet. Dit komt gelukkig vrijwel nooit voor. Wij durven dan ook moeiteloos 10 garantie te bieden op al ons werk. Komt u vrijblijvend met ons in contact als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Haarlem; wij zijn u graag van dienst en indien nodig snel aanwezig!

blank

Bel voor uw dakdekker in Haarlem

023-2340955

blank
blank

Ervaren dakdekkers

Bent u op zoek naar een dakdekker in Haarlem dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Haarlem kunnen we u van dienst zijn met alle facetten van het dakdekkersvak. Of u nu op zoek bent naar een nieuw plat dak, een plat dak reparatie, een betrouwbare dakinspectie, snelle hulp omdat uw een daklekkage ontdekt heeft, een nokvorstrenovatie , een nieuwe schoorsteen of een perfecte duurzame dakisolatie; wij kunnen het allemaal voor u zeer goed en met garantie realiseren. Wij werken duurzaam en met 10 jaar garantie op ons werk. Onze kernwaarden zijn kwaliteit tegen een eerlijk tarief. Als u een dakdekker nodig heeft in Haarlem belt u ons dan gewoon vrijblijvend even op of stuur een app bericht. wij reageren altijd snel. Komt u vrijblijvend met ons in contact!

blank
blank
blank
blank
blank

Contact

Kom in contact met Gekwalificeerde Dakdekkers!

Markerkant 13 nr.10 1314AN Almere

+31850605378 +31658915179

info@gekwalificeerde-dakdekkers.nl

    Bel mij terug

    Call Now Button
    blank
    Chat openen