085-0605378

Dakdekker Hilversum

Als u op zoek bent naar een zeer ervaren en kundige dakdekker gevestigd in Hilversum, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar toonaangevend in de wereld van de dakdekkers en hebben dus zeer veel te bieden als gevolg van onze ruime ervaring. Wij maken alleen gebruik van de beste, hoogwaardige materialen. Hierdoor leveren wij ten alle tijden werk af van de hoogste kwaliteit. Als u een dakdekker in Hilversum nodig heeft waarop u kunt rekenen ook bij spoed, maar zeer zeker als het gaat om langdurige, betrouwbare oplossingen voorzien van minimaal 10 jaar garantie dan is Gekwalificeerde Dakdekkers een goede keuze!

Onze dakdekkers zijn namelijk allemaal gecertificeerd en hebben passie voor het dakdekkers beroep. Het servicelevel dat wij bieden is vele malen hoger dan het gemiddelde. Wij staan voor ons werk en als er onverhoopt iets misgaat dan wordt dat snel en kundig rechtgezet. Dit maken wij gelukkig praktisch nooit mee. Wij durven dan ook moeiteloos 10 garantie te bieden op al ons werk. Een betrouwbare dakdekker nodig in Hilversum?  Komt u vrijblijvend met ons in contact; wij zijn u graag van dienst en zeer klantvriendelijk!

blank

Bel voor uw dakdekker in Hilversum

035-2340360

blank
blank

Ervaren dakdekkers

Bent u op zoek naar een dakdekker in Hilversum dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Hilversum kunnen we u van dienst zijn met alle facetten van het dakdekkersvak. Of u nu op zoek bent naar een nieuw plat dak, een plat dak reparatie, een betrouwbare dakinspectie, snelle hulp omdat uw een daklekkage ontdekt heeft, een nokvorstrenovatie , een nieuwe schoorsteen of een perfecte duurzame dakisolatie; wij kunnen het allemaal voor u perfect realiseren. Onze dakdekkers zijn stuk voor stuk gecertificeerd en daarnaast enorm ervaren. Ze beschikken over de juiste werkethiek waardoor we eerlijke prijzen voor de beste kwaliteit kunnen leveren. We zijn snel bij u in geval van spoed en werken duurzaam. 10 jaar garantie bieden wij standaard minimaal op ons  geleverde werk. Onze kernwaarden zijn kwaliteit tegen een eerlijk tarief. Komt u vrijblijvend met ons in contact, wij zijn u graag van dienst!

blank
blank
blank
blank
blank

Contact

Kom in contact met Gekwalificeerde Dakdekkers!

Markerkant 13 nr.10 1314AN Almere

+31850605378 +31658915179

info@gekwalificeerde-dakdekkers.nl

    Bel mij terug

    Call Now Button
    blank
    Chat openen