085-0605378

Dakdekker Hoofddorp

Als u op zoek bent naar een zeer ervaren en kundig dakdekkersbedrijf gevestigd in Hoofddorp, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar toonaangevend in de wereld van de dakdekkersbedrijven en hebben dus een berg aan ervaring tot onze beschikking. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen. Hierdoor leveren wij ten alle tijden werk af van de hoogste kwaliteit en altijd tegen een eerlijk tarief. Dakdekker in Hoofddorp nodig? Gekwalificeerde Dakdekkers is u graag van dienst.

Onze dakdekkers zijn allemaal gecertificeerd en hebben passie voor het dakdekkers beroep. Het servicelevel dat wij bieden is erg goed en we zijn zeer klantvriendelijk en werken altijd transparant zodat u weet waar u aan toe bent voodat wij aan de slag gaan. Wij staan voor ons werk en als er onverhoopt iets misgaat dan wordt dat snel en kundig rechtgezet. Dit gebeurt gelukkig zelden tot nooit.  Wij durven dan ook moeiteloos 10 garantie te bieden op al ons werk. Dakdekkersbedrijf in Hoofddorp gewenst kom dan vrijblijvend met ons in contact; wij zijn u graag van dienst en snel aanwezig als u een daklekkage heeft!

blank

Bel voor uw dakdekker in Hoofddorp

023-2340955

blank
blank

Ervaren dakdekkers

Bent u op zoek naar een ervaren, gecertifceerde dakdekker in Hoofddorp dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Hoofddorp kunnen we u van dienst zijn met alle facetten van het dakdekkersvak. Of u nu op zoek bent naar een nieuw plat dak, een plat dak reparatie, een betrouwbare dakinspectie, snelle hulp omdat uw een daklekkage ontdekt heeft, een nokvorstrenovatie , een nieuwe schoorsteen of een perfecte duurzame dakisolatie; wij kunnen het allemaal voor u perfect realiseren. Ook voor hierboven niet genoemde zaken bieden wij uitkomt. Wij werken duurzaam en met 10 jaar garantie op ons werk. Onze kernwaarden zijn kwaliteit tegen een eerlijk tarief. Dakdekker in Hoofddorp nodig? Komt u vrijblijvend met ons in contact! Indien spoed zijn we snel bij u ter plaatse.

blank
blank
blank
blank
blank

Contact

Kom in contact met Gekwalificeerde Dakdekkers!

Markerkant 13 nr.10 1314AN Almere

+31850605378 +31658915179

info@gekwalificeerde-dakdekkers.nl

    Bel mij terug

    Call Now Button
    blank
    Chat openen