085-0605378

Dakdekker Purmerend

Als u op zoek bent naar een zeer ervaren en kundig dakdekkersbedrijf gevestigd in Purmerend, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar toonaangevend in de wereld van de dakdekkers en hebben zeer veel ervaring. Deze ervaring maakt dat we zeer efficient te werk kunnen gaan, waardoor we in staat zijn om een eerlijke prijsstelling te realiseren. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen. Hierdoor leveren wij ten alle tijden werk af van de hoogste kwaliteit. Indien snelheid geboden is zijn onze dakdekkers snel bij u in Purmerend. 

Onze dakdekkers zijn allemaal gecertificeerd en hebben passie voor het vak. Het servicelevel dat wij bieden is uitstekend. Wij staan voor ons werk en als er onverhoopt iets misgaat, dit gebeurd gelukkig vrijwel nooit, dan wordt dat snel, zonder kosten en vakkundig rechtgezet. Wij durven dan ook moeiteloos 10 garantie te bieden op al onze werkzaamheden. Zoekt u een ervaren, betrouwbare dakdekker in Purmerend kom dan vrijblijvend met ons in contact; wij zijn u graag van dienst!

blank

Bel voor uw dakdekker in Purmerend

0299-235986

Ervaren dakdekkers

Bent u op zoek naar een dakdekker in Purmerend dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging nabij Purmerend kunnen we u van dienst zijn met alle facetten van het dakdekkersvak. Of u nu op zoek bent naar een nieuw plat dak, een plat dak reparatie, een betrouwbare dakinspectie, snelle hulp omdat uw een daklekkage ontdekt heeft, een nokvorstrenovatie , een nieuwe schoorsteen of een perfecte duurzame dakisolatie; wij kunnen het allemaal voor u perfect realiseren. Ook zijn we snel ter plaatse wanneer spoed vereist is zoals bij een daklekkage bijvoorbeeld. Wij werken altijd duurzaam en met 10 jaar garantie op ons werk. U kunt erop rekenen dat na onze werkzaamheden u jaren en jaren vooruit kunt met uw dak. Onze kernwaarden zijn kwaliteit tegen een eerlijk tarief vergezeld door een betrouwbare garantie. Bent u op zoek naar een dakdekker in Purmerend,  kom dan vrijblijvend met ons in contact!

blank
blank
blank
blank
blank

Contact

Kom in contact met Gekwalificeerde Dakdekkers!

Markerkant 13 nr.10 1314AN Almere

+31850605378 +31658915179

info@gekwalificeerde-dakdekkers.nl

    Bel mij terug

    Call Now Button
    blank
    Chat openen