085-0605378

Dakdekker Zandvoort

Als u op zoek bent naar een zeer ervaren en kundig dakdekkersbedrijf gevestigd nabij Zandvoort dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar een zeer bepalende partij in de wereld van dakdekkers. Dit maakt ons enorm ervaren en een zeer betrouwbare partij. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen. Hierdoor leveren wij ten alle tijden werk af van de hoogste kwaliteit. Dit vergezeld van een eerlijke prijsstelling en minimaal 10 jaar garantie.

Onze dakdekkers zijn allemaal gecertificeerd en hebben passie voor het dakdekkers beroep. Het servicelevel dat wij bieden is erg hoog; zo staat bijvoorbeeld klantvriendelijkheid hoog bij ons in het vaandel. Wij staan voor ons werk en als er onverhoopt iets misgaat dan wordt dat snel en kundig rechtgezet zonder kosten en ook snel zonder gedoe. In de praktijk gebeurd dit eigenlijk nooit, maar het is toch een prettig gevoel dat als er ooit iets mis mocht gaan dit professioneel wordt afgehandeld. Wij durven dan ook moeiteloos 10 garantie te bieden op al ons werk. Komt u met ons in contact; wij zijn u graag van dienst!

blank

Bel voor uw dakdekker in Almere

036-2340723

blank
blank

Ervaren dakdekkers

Bent u op zoek naar een dakdekker in Zandvoort dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging nabij Zandvoort kunnen we u van dienst zijn met alle facetten van het dakdekkersvak. Of u nu op zoek bent naar een nieuw plat dak, een plat dak reparatie, een betrouwbare dakinspectie, snelle hulp omdat uw een daklekkage ontdekt heeft, een nokvorstrenovatie , een nieuwe schoorsteen of een perfecte duurzame dakisolatie; wij kunnen het allemaal voor u perfect realiseren. Wij werken duurzaam en met 10 jaar garantie op ons werk. Onze kernwaarden zijn kwaliteit tegen een eerlijk tarief. Komt u vrijblijvend met ons in contact!

blank
blank
blank
blank
blank

Contact

Kom in contact met Gekwalificeerde Dakdekkers!

Markerkant 13 nr.10 1314AN Almere

+31850605378 +31658915179

info@gekwalificeerde-dakdekkers.nl

    Bel mij terug

    Call Now Button
    blank
    Chat openen