085-0605378

Betrouwbare dakrenovaties

_______________

Wij zijn dé specialist op het gebied van daken. Met meer dan twintig jaar aan ervaring bedenken we voor ieder probleem de juiste oplossing. Omdat we al zo lang werkzaam zijn heeft ons ervaren team de nodige ervaring in het renoveren van uw alle daken. Bent u op zoek naar een dakrenovatie dan bent u bij ons dan ook zeker aan het juiste adres. We werken volledig transparant, leveren topkwaliteit tegen een eerlijk tarief en laten dit vergezeld gaan door de best mogelijk service.

Of u nu op zoek bent naar een dakrenovatie van een plat dak, een renovatie van een pannendak of een dakrenovatie van een EPDM dak; Gekwalificeerde Dakdekkers is zeer bedreven en ervaren in dakrenovaties van alle soorten daken en werkt transparant en duurzaam. Zo helpen wij onze klanten aan een langdurige en betaalbare oplossing voor alle dakrenovaties. Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

blank
blank
blank

Dakrenovatie

_____________

Bent u niet helemaal zeker over de status van uw dak en zou u graag willen dat een professional hier naar komt kijken? Dan bent u bij onze dakdekkers aan het juiste adres. Wij  renoveren uw dak alleen als het nodig is. Daarnaast nemen we u mee in hetgeen noodzakelijk is voor de juiste dakrenovatie en leggen we u simplistisch uit hoe we vervolgens te werk zullen gaan vergezeld van een goede indicatie van de totale kosten om de dakrenovatie te realiseren. Vraag volledig vrijblijvend een offerte bij ons aan!

blank
blank
blank
blank
blank

Contact

Kom in contact met Gekwalificeerde Dakdekkers!

Markerkant 13 nr.10 1314AN Almere

Vast 085-0605378 GSM/Mobiel 06-58915179

    Bel mij terug

    Call Now Button
    blank
    Chat openen